VVS

Vi tilbyder bl.a.

 • Totalentreprise inden for badeværelser.
 • Rørarbejde.
 • Rørskader.
 • VVS-installation ved nybyggeri og renovering.
 • Udskiftning/installation af gaskedler
 • Udskiftning af oliekedler.
 • Udskiftning/installation af stokerfyr.
 • Udskiftning af varmtvandsbeholdere og varmtvandsvekslere
 • Varmepumper.
 • Arbejder med fjernvarmeinstallationer
 • FJV-service  ( Vi er med i fjernvarmens serviceordning ).

Vi tilbyder alt inden for VVS-installation. Da vores vvs’ere er udlærte som VVS-tag- og facademontører, kan vi garantere stor faglig viden og kvalitet i alle aspekter af arbejdet. Ligeledes holder vi vores viden opdateret med div. efteruddannelser.

Vi tilbyder blandt andet totalentreprise ved nybyggeri og renoveringer. For eksempel kan vi stå for alt i forbindelse med Jeres nye badeværelse. Vi rykker også ud for at skifte pakningen på toilettet, hvis det er det, der er brug for.

Skulle skaden være ude om aftenen eller i weekenden, træder vi også gerne til.

Badeværelse

Vi har stor erfaring i renovering af badeværelser, vi er med fra rådgivning til det færdige resultat. Det er vigtig at man træffer de rigtige valg, da det jo er et rum der gerne skulle holde mange år. Vi kan både udfører del entreprise, men står også gerne for totalentreprisen, så I kun behøver en kontakt persen. Vi lægger vægt på kvalitet og tidshorisonten. Vi laver altid en tidsplan, så du ved hvornår hvad sker og hvornår projektet står færdig. Sig til hvis I ønsker et tilbud.

Rørskade

Er uheldet ude og I har brud på Jeres rør vand som varme, så træder vi gerne til. Processen starter typisk med en trykprøvning, hvis denne viser en utæthed er vi gerne behjælpelige med kontakten til forsikringsselskabet. Derefter vil et lækagesporing firma komme ud og finde nøjagtig hvor bruddet er, hvorefter udbedringen kan starte i dialog med forsikringsselskabet. Vi kan også klare en totalentreprise i denne situation, hvis I ønsker dette. I forbindelse med tegning af udvidet rørskadedækning anbefaler vi altid, at man til vælger en kosmetik dækning, så man undgår at stå med et lidt broget resulter efter en skade.  

Varmeanlæg

Vi udfører centralvarmeanlæg i alle former med alt som medie stort set. Ønsker du gulvvarme, radiatorer, varmeventilator eller strålevarme, så finder vi en løsning. Ligeledes hjælper vi gerne med ny installation samt renovering af varmekilder, som kan være varmepumpe, pille fyr / stokker, olie / bio oliekedel, fastbrændselskedel, gasfyr og fjernvarme installation o.s.v. Har du fjernvarme så stiller værkerne større og større krav omkring afkøling, har du problemer med din, kan den mange gange afhjælpes med radiatorventiler med forindstilling, en trykdifferens og lav temperatur vandvarmer. Vi er uddannede servicemontører og er med er fjernvarmens serviceordning. Sig til så tager vi gerne en dialog med Jer omkring det, og giver også gerne en uforpligtende pris.   

Vandinstallation

Vi udfører alt inden for dette, fra til din vandhane til en ny stikledning. Det er vigtig at få installationen udført og dimensioneret korrekt, så man sikre tilstrækkelig tryk, samt sørger for at vandkvaliteten beskyttes imod forurening. Vi bestræber os derfor på at udføre denne med kvalitets materialer og i godt håndværk. Det er vigtig at tjekke vandmåleren jævnlig, for at sikre imod unødig forbrug, skulle den alligevel kører konstant så tøv ikke med at ringe til os.

Afløbsinstallation

Afløbsinstallationen er en naturlig del af vores hverdag, fra vandlås til faldstamme. Vi tager os af installationen fra færdig terrændæk og op, hvor det er kloakmesteren der står for installation under dækket. Der er flere ting man skal forholde sig til, når man laver sådan en installation, fra fald, lyd og brand. Sig til hvis I har spørgsmål.

Service på fjernvarmeanlæg

Service på fjernvarmeanlæg er ikke særlig udbredt, men giver god ide. Det er væsentlig og holde sin retur temperatur nede til værket. Mange værker har indført forskellige typer gebyrer, hvis man afkøler sit returvand tilstrækkelig, samt nogle også giver penge tilbage til forbrugeren, hvis de afkøler bedre end forventet. Det er mange ting der spiller ind på dårlig afkøling, som for små varmegivere, defekt eller forkert indstillet ventil eller en til kalket vandvarmer. Så et service af anlægget kan derfor være en økonomisk god løsning. Vi er medlem af Fjernvarmens Serviceordning. Så sig endelig til hvis du ønsker et fjernvarmeservice af dit anlæg.

fjernvarmens serviceordning logo

Finansiering 

Har du brug for dette, så har vi samarbejde med Resurs Bank omkring bl.a.  finansiering  energirenovering til fordelagtige priser. Så hold ikke igen, hvis du ønsker et tilbud med finansiering.