Ventilation

Vi tilbyder bl.a.

  • Installation af varmegenvindingsanlæg i nybyggeri, samt eksisterende parcelhuse.

Med det nye bygningsreglement, er der kommet stor fokus på at spare på energien i nybyggede huse. Den nye energitabsramme er meget striks i forhold til, hvor meget energi bygninger tabe.

Hos Jannik Lynge VVS & Blik har vi specialiseret os i, at installere genvindingsanlæg i huse. Med anlægget overholder du reglementet, og genbruger ca. 90 % af den energi du ellers ville lukke ud til fuglene. Så du i det lange løb sparer penge, samt du sikrer et godt indeklima i dit hus.

Varmegenvinding / genvex

Om du står og skal bygge nyt eller har et eksisterende hus, så er et varmegenvindingsanlæg en god ide. Man udnytter/genanvender ca. 90 % af den energi man ellers vi sende ud til fuglene, hvilket er godt for pengepungen. Vi udfører kvalitets anlæg, typisk med et aggregat fra Danfoss. Der er flere måder at føre rørene på, det kan være nede i isoleringen i gulvet, eller op over loftet. Det er vigtig at få dimensioneret anlægget rigtig, så man får den rigtige balance. Man ønsker gerne et lille undertryk, så man sikrer at man ikke presser fugt ud i væggene. Dette opfordre også til at man engang imellem få tjekket op på sit anlæg, få at have styr på balancen ikke har forandret sig, hvilket kan ske i forbindelse med tilsmudsning af kanaler og filtre, samt hvis man ved en fejl er kommet til at dreje på luftventilerne. Vi står altid til rådighed, hvis I ønsker pris på et anlæg.

Finansiering 

Har du brug for dette, så har vi samarbejde med Resurs Bank omkring bl.a.  finansiering  energirenovering til fordelagtige priser. Så hold ikke igen, hvis du ønsker et tilbud med finansiering.