Gaskedler

Vi tilbyder bl.a.

  • Nyinstallation, udskiftning af gaskedler.
  • Gasfyrrsservice.
  • Vi arbejder med gaskedler hos de private og erhverv.


Vi har erfaring med gaskedler og gennem et tæt samarbejde med Weishaupt, kan vi levere en af markedets bedste gaskedler til dig. Vi har en montør ansat med a-certifikat. Ring så giver vi gerne pris på udskiftning af din gaskedel.

Gasfyr

Er dit gamle gasfyr sprunget læk, eller er det bare ved at være så gammel, at det giver mening at skifte i forhold til fyringsøkonomi. Så står vi klar med hjælpen. Gaskedler i dag er kondenserende, så de anvender meget af den energi der er bundet i røggasserne. Ligeledes styres de af udetemperaturen, så de ikke kører med højere temp. end højst nødvendig. Weishaupt har lanceret en ny kedel, hvor du kan sparer op til 15 % på din fyringsøkonomi i forhold til deres forgående model, samt der er mulighed for styring via app. Er det ikke lige en Weishaupt kedel der passer ind i din installation, er vi selvfølgelig også behjælpelige mere andre mærker. Ny kvalitetskedel kedel, så står vi altid klar med et godt tilbud.

Finansiering 

Har du brug for dette, så har vi samarbejde med Resurs Bank omkring bl.a.  finansiering  energirenovering til fordelagtige priser. Så hold ikke igen, hvis du ønsker et tilbud med finansiering.